• Pārāk daudz pavāru var izbojāt buljonu.

Rafaello kūciņas


Foto: ichkoche.at

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Mīklai:

  • 150 g sviesta
  • 150 g baltās šokolādes 
  • 140 g miltu
  • 1/2 tējkarote cepamā pulvera
  • 2 olas
  • 100 g smalkā cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura

Kokosriekstu krēmam:

  • 200 g krēmsiera
  • 130 g pūdercukura
  • 100 g kokosriekstu skaidiņu
  • 1 - 2 ēdamkarotes ruma

Dekorēšanai:

  • 100 g kokosriekstu skaidiņu
  1. Izkausē balto šokolādi ar sviestu ūdens peldē. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C temperatūrai.
  2. Tikmēr izsijā cepamo pulveri ar miltiem.
  3. Olas ar cukuru un vaniļas cukuru sakuļ, līdz masa kļūst gaisīga un tilpums ir divkāršojies.
  4. Sausās sastāvdaļas pakāpeniski samaisa ar olu maisījumu.
  5. Pievieno pamazām izkausēto baltās šokolādes maisījumu un labi samaisa kopā.
  6. Saliek uz cepešpannas gofrētā papīra groziņus.
  7. Sapilda tos ar mīklas masu un cep uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes.
  8. Izņem kūciņas no krāsns un ļauj atdzist pirms pārklāšanas ar krēmu.
  9. Krēms: Krēmsieru ar pūdercukuru, kokosriekstu skaidiņām un mazliet ruma samaisa.
  10. Iepilda kokosa krēmu dekorēšanas maisiņā ar gludu sprauslu un pārklāj katru kūciņu ar krēma uzkalniņu.
  11. Piepilda bļodu ar kokosriekstu skaidiņām un uzmanīgi tajās iemērc katru kūciņu.
  12. Pirms pasniegšanas kūciņas 1 - 2 stundas patur ledusskapī.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2039 reizes

,,,,,