• Uz pilnīgi apklāta galda nedrīkst trūkt arī piparu, sāls un sinepju.

Prjaņiku torte ar banāniem


Foto: vk.me

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 500 g šokolādes prjaņiku
  • 500 g skāba krējuma
  • 100 g pūdercukura
  • 2 banāni
  • valrieksti
  1. Prjaņikus pārgriež uz pusēm, banānus sagriež ripiņās.
  2. Krējumu sajauc ar pūdercukuru. Riekstus sasmalcina, bet ne ļoti smalki.
  3. Traukā ieklāj pārtikas plēvi.
  4. Prjaņiku gabaliņus iemērc krējumā un liek trauka apakšā, tukšumus aizpildot ar prjaņiku drumstalām.
  5. Kā nākamo liek banānu kārtu, uz tiem atkal prjaņiku kārtu.
  6. Tortes kārtas var būt daudz, atkarībā no trauka lieluma un produktu daudzuma. Var izmantot arī citus augļus.
  7. Riekstus var likt starp kārtām, un var nelikt, vairāk vai mazāk, pēc katra gaumes.
  8. Liek ledusskapī uz 3 - 4 stundām, labi, ja var atstāt uz nakti.
  9. Izņem no ledusskapja un izgāž otrādi uz šķīvja, noņem plēvi.
  10. Rotā ar rīvētu šokolādi, kakao vai kā katrs pats vēlās.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
9799 reizes

,,