• Jo vairāk medus ēd, jo rūgtāka mute.

Plāno pankūku kūka ar biezpiena krēmu un mellenēm


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 11 plānās pankūkas
  • 400 g biezpiena
  • 300 g saldā krējuma
  • 2 ēdamkarotes pūdercukura
  • 300 g melleņu ievārījuma
  • svaigas mellenes (dekorēšanai)
  1. Biezpienu sasmalcina ar blenderi vai izlaiž caur sietu.
  2. Saldo krējumu un pūdercukuru saputo ar elektrisko putotāju, pievieno biezpienu un visu rūpīgi samaisa.
  3. Nedaudz krēma atliek maliņā - kūkas virsmas dekorēšanai.
  4. 3 pankūkas pārklāj ar krēmu (katru), 2 ar melleņu ievārījumu (katru), 3 pankūkas pārklāj ar krēmu un atkal 2 ar ievārījumu.
  5. Virsējo pankūku pārklāj ar maliņā nolikto krēmu un dekorē ar svaigām mellenēm.
  6. Kūku ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2351 reizes

,,,,,,,