• Uz pilnīgi apklāta galda nedrīkst trūkt arī piparu, sāls un sinepju.

Piena – vaniļas krēms dekorēšanai


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1 ola
  • 200 g cukura
  • 1/2 glāze piena
  • 300 g saldkrējuma sviesta
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 1 ēdamkarote ruma

 

  1. Katliņā saputo olu, pienu un cukuru ar elektrisko putotāju.
  2. Masu liek karsēties mērenā karstumā, nepārtraukti maisot ar putojamo slotiņu.
  3. Tiklīdz masa sāk vārīties, sāk to ātri maisīt līdz sabiezē (šķidra ķīseļa konsistencē).
  4. Noņem no karstuma un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  5. Ar elektrisko putotāju saputo sviestu krēmveidīgā konsistencē (aptuveni 5 minūtes).
  6. Tad porcijveidīgi pievieno to piena masai, turpinot krēmu putot.
  7. Pievieno rumu un vaniļas cukuru un saputo visu viendabīgā, gaisīgā masā.
  8. Ievieto krēmu ledusskapī un izmanto pēc saviem ieskatiem - kūku un citu konditorejas izstrādājumu pildīšanai, dekorēšanai.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
6109 reizes

,,,,,,