• Ja no ēdiena nekas nav palicis pāri, tas nenozīmē, kas sātīgi paēduši.

Persiku pīrāgs


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1/2 glāze sviesta vai margarīna
  • 1 glāze cukura
  • 2 olas
  • 1 tējkarote vanilīna cukura
  • 4 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 glāze miltu
  • 3 persiki (sagriezti gabaliņos)
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 1/4 glāzes brūnā cukura

 

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 - 200°C temperatūrai un kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru, viegli pārkaisa ar miltiem.
  2. Ar elektrisko putotāju saputo sviestu un cukuru, pievieno pa vienai olas un vanilīna cukuru.
  3. Atsevišķā bļodā sajauc miltus ar cepamo pulveri.
  4. 1/3 miltu maisījuma pievieno sviesta masai, samaisa, tad pievieno pusi piena dauduzma.
  5. Darbības atkārto līdz viss samaisīts.
  6. Atsevišķā traukā sajauc persiku gabaliņus ar kanēli un brūno cukuru, samaisa un atstāj uz 5 minūtēm.
  7. Visas masas savieno kopā un ieklāj iepriekš sagatavotajā kūkas formā.
  8. Cep 45 minūtes, tad izslēdz krāsni un atstāj cepeškrāsnī vēl 10 minūtes.
  9. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1701 reizes

,,,,,,