• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Persiku pīrāgs ar putukrējumu


Foto: cremacaramella.blogspot.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 150 ml persiku nektāra
  • 150 g miltu
  • 150 g sviesta
  • 100 g cukura
  • 2 olas
  • 200 g konservētu persiku
  • 1/2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1/2 tējkarotes vanilīna
  1. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, vanilīnu, tad pievieno olas.
  2. Izkausē sviestu ar cukuru un pievieno miltu maisījumam.
  3. Tad pakāpeniski pievieno persiku nektāru.
  4. Mīklu ieklāj kūkas formā un pār to izkārto persiku škēlītes.
  5. Liek cepties 170°C temperatūrā 30 - 40 minūtes.
  6. Pasniedz atdzesētu ar putukrējumu.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2062 reizes

,,