• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Pankūku kūka „Svetlana” ar iebiezināto pienu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Biskvītam:

  • 3 glāzes miltu
  • 1 bundža iebiezinātā piena
  • 1 ola
  • 1 tējkarote sodas
  • 1 tējkarote etiķa

Krēmam:

  • 750 ml piena
  • 200 g saldkrējuma sviesta
  • 1 1/2 glāzes pūdercukura
  • 2 olas
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • vaniļas cukurs (pēc garšas)
  1. Visas biskvītam nepieciešamās sastāvdaļas sajauc kopā viendabīgā, elastīgā masā.
  2. Masu sadala 8 vienādās daļās, izrullē Jūsu pannas diametra lielumā un cep no abām pusēm 1 minūti.
  3. Krēms: Nelielā katliņā sajauc visas krēmam nepieciešamās sastāvdaļas, izņemot sviestu, un vāra uz vidēji lielas uguns līdz masa sāk sabiezēt.
  4. Tad noņem krēmu no uguns un pievieno tam sviestu, rūpīgi samaisa līdz tas pilnībā izkusis. Krēmu atdzesē.
  5. Katru biskvītu apziež ar atdzesētu krēmu un dekorē pēc pašu gaumes.
  6. Kūku novieto istabas temperatūrā uz 1 stundu, tad ievieto ledusskapī līdz pasniegšanai.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4582 reizes

,,,,,