• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Olu baltumu krēms tortēm un kūkām


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 4 olu baltumi
  • 1 glāze cukura
  • vaniļas cukurs
  • 1/4 tējkarote citronskābes
  1. Visas sastāvdaļas saputo ar elektrisko putotāju un liek karsēties, turpinot putot, ūdens peldē aptuveni 15 minūtes.
  2. Krēms kļūs biezs un grūti putojams, tātad gatavs. Izņem to no ūdens peldes un puto vēl aptuveni 3 minūtes.
  3. Šo olu baltumu krēmu var izmantot tortēm un kūkām, groziņu un citu konditorejas izstrādājumu pildījumiem, kā arī dekorēšanai.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
15878 reizes

,,,,