• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Neceptais skābā krējuma – riekstu kārums


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 200 g sviesta
  • 200 g cukura
  • 200 g skābā krējuma
  • 15 g vaniļas cukura
  • 500 g piena pulvera
  • 300 g indijas riekstu
  1. Nelielā katliņā izkausē sviestu un cukuru, nepārtraukti maisot.
  2. Kad masa sāk burbuļot, tad pievieno skābo krējumu un samaisa viendabīgā masā.
  3. Masu karsē līdz veidojas putas, tad noņem no karstuma.
  4. Pakāpeniski pievieno piena pulveri un vaniļas cukuru, visu laiku putojot ar elektrisko putotāju līdz masa kļūst bieza.
  5. Ja masa ir pārāk šķidra, pievienojiet vēl piena pulveri.
  6. Iegūto masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar pārtikas plēvi, pārkaisa kūkas virsmu ar indijas riekstiem.
  7. Ievieto kūku ledusskapī uz 1 stundu vai saldētavā uz 15 - 20 minūtēm.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
6274 reizes

,,,,