• Kulinārija - laika jautājums. Kopumā ņemot, jo vairāk laika, jo rezultāts labāks.

Necepta svaigo ogu – jogurta kūka


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 100 g zemeņu
  • 150 g biezpiena
  • 4 ēdamkarotes pūdercukura
  • 150 ml bezpiedevu jogurta
  • 80 g melleņu
  • 2 ēdamkarotes želatīna
  1. Želatīnu pārlej ar karstu ūdeni un uzbriedina. Tad izkausē un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  2. Biezpienu, jogurtu un pūdercukuru samaisa viendabīgā masā.
  3. Tad, lejot šaurā strūklā, masai pievieno atdzesēto želatīnu un rūpīgi samaisa.
  4. Ogas nomazgā, notīra un pievieno biezpiena masai. Ja nepieciešams ogas sagriež smalkāk.
  5. Šo masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar pārtikas plēvi un ievieto to ledusskapī uz 3 - 4 stundām.
  6. Dekorē ar svaigām ogām, piemēram, sarkanajām jāņogām, vai pēc pašu gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2904 reizes

,,,,,,,,