• Kulinārija - laika jautājums. Kopumā ņemot, jo vairāk laika, jo rezultāts labāks.

Neceptā šokolādes vafeļu – „Mascarpone” siera krēma kūka


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 470 ml trekna saldā krējuma
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 2 ēdamkarotes šķīstošās kafijas
  • 450 g „Mascarpone” siera (istabas temperatūrā)
  • 255 g plānas šokolādes vafeles
  • kakao pulveris (pēc izvēles)
  1. Viegli ietauko ar cepamo papīru pārklātu kūkas formu ar noņemamām malām.
  2. Tukšu dziļu bļodu ievieto saldētavā 10 minūtes.
  3. Tad atdzesētajā bļodā ar elektrisko putotāju saputo saldo krējumu, cukuru un kafiju apmēram 2 minūtes stingrā masā.
  4. Tad pakāpeniski pievieno „Mascarpone” sieru, rūpīgi samaisa un atstāj uz brīdi.
  5. Daļu plāno šokolādes vafeļu ieklāj kūkas formas pamatnē, pārkāj ar siera krēmu.
  6. Darbības atkārto līdz visas sastāvdaļas izliktas, beidz ar krēma kārtu.
  7. Pārklāj kūkas formu ar pārtikas plēvi un ievieto ledusskapī uz nakti.
  8. Pirms pasniegšanas dekorē ar kakao pulveri vai pēc savas gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4678 reizes

,,,,,,,