• Viens un tas pats ēdiens nemēdz būt viens un tas pats.

Neceptā šokolādes – sukāžu kūka


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1 glāze valriekstu
  • 1 glāze datreļu
  • 1 ēdamkarote sviesta

Krēmam:

  • 1 glāze indijas riekstu
  • 1/3 glāzes minerālūdens
  • 80 g sviesta (izkausēta)
  • 100 g šokolādes
  • 2/3 glāzes medus
  1. Valriekstus, dateles un sviestu sasmalcina virtuves kombainā viendabīgā masā.
  2. Masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ievieto ledusskapī līdz būs nepieciešams.
  3. Indijas riekstus iemērc ūdenī uz 1 - 2 stundām. Tad tos noskalo aukstā ;ūdenī un sasmalcina virtuves kombainā kopā ar minerālūdeni un medu.
  4. Tad masai pievieno izkausētu sviestu un šokolādi, visu labi samaisa viendabīgā masā.
  5. Ja krēms sanācis pārāk salds, pievienojiet nedaudz kakao pulvera.
  6. Pārklāj krēmu pār kūkas pamatni un ievieto ledusskapī uz 4 - 5 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2293 reizes

,,,,,,,,