• Ja no ēdiena nekas nav palicis pāri, tas nenozīmē, kas sātīgi paēduši.

Neceptā skābā krējuma – prjaņiku kūka ar riekstiem


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 500 g prjaņiku
  • 500 g skābā krējuma
  • 2 banāni
  • 100 g pūdercukura
  • 1 glāze lobītu zemesriekstu (vai jebkuri citi rieksti)
  1. Pūdercukuru sajauc ar skābo krējumu.
  2. Prjaņikus sagriež 3 - 4 mm plānās šķēlītēs, bet banānus - 1 - 2 mm plānās šķēlītēs.
  3. Gan prjaņiku, gan banānu sķēlītes apcep no abām usēm uz pannas, pievenojot nelielu daudzumu riekstu.
  4. Lielu stikla bļodu pārklāj ar pārtikas plēvi.
  5. Bļodas pamatn pārklāj ar banānu un prjaņiku kārtu, tad klāj skābo krējumu un pārkasa ar riekstiem.
  6. Darbības atkārto līdz vsas sastāvdaļas ixzliktas un kūkas virsmu dekorē ar riekstiem vai pēc pašu gaumes.
  7. Ja Jums patīk mitrākas kūkas, tad skābo krējumu lieciet vairāk.
  8. visu pārklāj ar pārtikas plēv un ievieto ledusskapī uz nakti.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2726 reizes

,,,,,,,,