• Ir jāēd un jādzer tieši tik, cik nepieciešams, lai mūsu spēki atjaunotos nevis tiktu nomākti.

Neceptā „Selgas” cepumu – riekstu kūka


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 300 g saldkrējuma sviesta
  • 300 g „Selgas” cepumu
  • 1 glāze riekstu (jebkuru)
  • 1/2 glāze cukura
  • 1 bundžiņa iebiezinātā piena
  • 4 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 200 g šokolādes
  1. Cepumus un riekstus sasmalcina ar blenderi vai virtuves kombainā.
  2. Sviestu izkausē un sajauc ar cukuru, iebiezināto pienu un kakao pulveri.
  3. Kad sviests izkusis, tad pasilda to vēl 5 - 8 minūtes, nepārtraukti maisot.
  4. Pievieno sviesta masai sasmalcinātos cepumus un riekstus.
  5. Visu ieklāj kūkas formā, pārlej ar kausētu šokolādi.
  6. Dekorē pēc pašu gaumes un ievieto ledusskapī uz nakti.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
9944 reizes

,,,,,