• Uz pilnīgi apklāta galda nedrīkst trūkt arī piparu, sāls un sinepju.

Neceptā „Selgas” cepumu kūka ar šokolādes krēmu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 400 g „Selgas” cepumu
  • 250 ml piena
  • 250 g salkrējuma sviesta
  • 70 g kakao pulvera
  • 200 g pūdercukura
  • vaniļas cukurs
  • 2 olas
  • 100 ml brendija
  • 1 ēdamkarote apelsīnu miziņas 
  1. Krēms: Ar elektrisko putotāju saputo sviestu, pakāpeniski pievienojot pūdercukuru un 1 olu.
  2. Tad pievieno vaniļas cukuru, brendiju un apelsīnu miziņas.
  3. Kakao pulveri izsijā un pievieno krēmam, turpinot to putot līdz masa kļūst viendabīga.
  4. Sevis izvēlēto kūkas formu vai trauku pārklāj ar pārtikas plēvi tā, lai plēve karātos pāri trauka malām.
  5. Klāj pirmo cepumu kārtu, mērcējot katru cepumu pienā. Tad klāj krēmu un tā turpināt līdz visas sastāvdaļas izliktas.
  6. Kūkas virsmu dekorē ar šokolādes skaidiņām vai pēc pašu gaumes un ievieto ledusskapī uz visu nakti.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
8364 reizes

,,,,,,,,