• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Neceptā „Selgas” cepumu – biezpiena kūka


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

 

  • 300 g „Selgas” šokolādes cepumu
  • 400 g 20 % skābā krējuma
  • 1/2 glāze cukura
  • 300 g 9% biezpiena
  • 10 g želatīna
  1. Želatīnu pārlej ar 100 ml auksta ūdens un atstāj uzbriest aptuveni 5 - 10 minūtes.
  2. Tad uzbriedināto želatīnu liek ūdens peldē un karsē līdz tas pilnībā izkusis.
  3. Virtuves kombainā samaisa biezpienu ar cukuru un skābo krējumu, un, nepārtraucot maisīšanu, pievieno izkausēto želatīnu.
  4. Sevis izvēlēto kūkas formu pārklāj ar foliju, ieklāj nedaudz biezpiena masas, izkārto cepumus un pārklāj tos atkal ar biezpiena masu.
  5. Darbības atkārto līdz visas sastāvdaļas izliktas un ievieto kūku ledusskapī uz visu nakti.
  6. Nākamajā dienā izņem no formas un dekorē pēc pašu gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
12809 reizes

,,,,,