• Jāēd, lai dzīvotu, nevis jādzīvo, lai ēstu

Neceptā saldā krējuma – augļu kūka ar kafijas garšu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 250 ml saldā krējuma
  • 250 g konservētu ananāsu gabaliņu
  • pūdercukurs (pēc garšas)
  • 30 g želatīna
  • 2 tējkarotes maltās kafijas
  • mellenes (dekorēšanai)
  • piparmētru lapiņas (dekorēšanai)
  • 150 g krēmsiera
  • 2 ēdamkarotes cukura
  1. Želatīnu pārlej ar ūdeni un atstāj uzbriest. Tad izkausē un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  2. Virtuves kombainā saputo saldo krējumu ar pūdercukuru un ananāsu gabaliņiem, pakāpeniski pievieno 2/3 želatīna.
  3. Masu ielej sevis izvēlētā kūkas formā vai bļodā un ievieto ledusskapī.
  4. Pār virsmu izkārto ananāsu gabaliņus un atkal ieliek ledusskapī.
  5. Tikmēr pagatavo stipru malto kafiju ar 2 ēdamkarotēm cukura un sajauc ar atlikušo želatīnu.
  6. Masu pārklāj pār kūkas virsmu un atkal ievieto ledusskapī.
  7. Krēmsieru sajauc ar pūdercukuru un dekorē kūkas virsmu.
  8. Pirms pasniegšanas izkārto mellenes un piparmētru lapiņas.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1879 reizes

,,,,,,,