• Miesa uzveic tos, kas viņu pārāk sātīgi baro.

Neceptā riekstu – zemeņu kūka ar medu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1/2 glāze sasmalcinātu madeļu
  • 1/2 glāze dateļu
  • 1/4 tējkarotes sāls
  • 1 glāze indijas riekstu
  • 1/2 citrona sula
  • 1/2 glāze kokosriekstu piena
  • 3 ēdamkarotes medus
  • 1 glāze zemeņu
  1. Madneles un dateles sasmalcina blenderī, pievieno sāli.
  2. Masu ieklāj kūkas formā, ar karotes otru pusi pieblietējot to.
  3. Indijas riekstus, citronu sulu, medu un kokosriekstu pienu sajauc virtuves kombainā vai ar blenderi līdz viendabīgai konsistencei.
  4. 2/3 krēma pārklāj pār pamata kārtu.
  5. Atlikušajam krēmam pievieno zemenes un rūpīgi sablenderē vēlreiz, pārklāj pār kūku.
  6. Kūku ieliek ledusskapī vai saldētavā līdz tā pilnībā sastingusi.
  7. Stundu pirms pasniegšanas kūku izņem no ledusskapja, dekorē ar svaigām ogām vai pēc savas gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2455 reizes

,,,,,,,,,