• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Neceptā „Ricotta” siera – musli kūka ar biezpienu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 75 g sviesta
  • 250 g vājpiena biezpiena
  • 100 g „Ricotta” siera
  • 250 ml bezpiedevu jogurta
  • 300 ml saldā krējuma
  • 150 g pūdercukura
  • 15 g želatīna
  • 1 citrons
  • 200 g musli (jebkura)
  1. Musli sajauc ar izkausētu sviestu un 50 g pūdercukura viendabīgā masā.
  2. Iegūto masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ievieto ledusskapī.
  3. Biezpienu sasmalcina caur sietu vai ar blenderi. Samaisa ar „Ricotta” sieru, jogurtu, atlikušo pūdercukura daudzumu, citrona sulu un miziņām.
  4. Želatīnu pārlej ar nelielu daudzumu ūdens un atstāj uzbriest. Tad izkausē un pievieno biezpiena masai.
  5. Biezpiena masu rūpīgi saputo ar elektrisko putotāju viendabīgā masā.
  6. Atsevišķā traukā saputo saldo krējumu un pakāpeniski pievieno biezpiena masai.
  7. Izņem kūkas pamatni no ledusskapja un pārklāj to ar biezpiena krēmu.
  8. Ievieto ledusskapī uz 3 - 5 stundām un dekorē ar kausētu šokolādi vai pēc savas gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2749 reizes

,,,,,,