• Arhitekts savas kļūdas piesedz ar efejām, saimniece - ar majonēzi.

Neceptā krēmsiera – persiku kūka


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 150 g cepumu drupatas
  • 8 ēdamkarotes sviesta (izkausēta)
  • 1 glāze cukura
  • 225 g krēmsiera
  • 1 paciņa želatīna
  • 2 persiki (svaigi)
  • 225 g putukrējuma
  1. Cepumu drupatas sajauc ar izkausētu sviestu un 1/4 glāzes cukura.
  2. Masu ieklāj kūkas formā, piespiežot to pie pamatnes. Ieliek ledusskapī līdz būs nepieciešama.
  3. Ar elektrisko putotāju saputo krēmsieru ar atlikušo cukura daudzumu viendabīgā masā.
  4. Želatīnu pārlej ar nelielu daudzumu persiku sulas un atstāj uzbriest. Tad izkausē mikroviiļņu krāsnī vai ūdens peldē un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  5. tdzesēto želatīnu un putukrējumu pievieno krēmsiera masai, rūpīgi samaisa.
  6. Persikus sagriež nelielos gabaliņos un pievieno krēmsiera masai.
  7. Masu pārlej pār cepumu pamatni un ievieto ledusskapī uz 4 stundām.
  8. Dekorē pēc pašu gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4937 reizes

,,,,,,,