• Miesa uzveic tos, kas viņu pārāk sātīgi baro.

Neceptā jogurta kūka ar augļiem


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 200 g smilšu cepumu
  • 70 g sviesta
  • 4 kivi
  • 2 banāni
  • 500 ml jogurta
  • 70 g cukura
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • 4 tējkarotes želatīna
  • 1/2 glāze vārīta ūdens
  • Garnējumam:
  • 2 kivi
  • 40 g grauzdētu mandeļu skaidiņu
  1. Smilšu cepumus sasmalcina un sajauc ar izkausētu sviestu viendabīgā masā.
  2. Kūkas formu pārklāj ar cepamo papīru un ieklāj tās pamatnē cepumu masu, ievieto leudsskapī uz vismaz 30 minūtēm.
  3. želatīnu pārlej ar 1/2 glāzi ūdens un atstāj uzbriest 25 - 30 minūtes.
  4. Nomizotus kivi sagriež kubiņos un sajauc ar citrona sulu un cukuru.
  5. Ieliek nelielā katliņā un karsē mērenā karstumā 2 - 3 minūtes, tad atdzesē.
  6. Kivi masai pievieno jogurtu un uzbriedināto želatīnu, rūpīgi samaisa.
  7. Pār cepumu kārtu izkārto banānus un pārlej tos ar jogurta masu.
  8. Kūku ievieto ledusskapī uz vismaz 6 stundām vai labāk uz nakti.
  9. Kūku dekorē ar kivi šķēlītēm un mandeļu skaidiņām.

 

Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
6545 reizes

,,,,,,,,