• Gatavojot ēdienu tam jāpievieno "šķipsniņu mīlestības, ēdamkaroti miera un tējkaroti gudrības.

Neceptā jogurta – augļu kūka


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 500 g ananāsu jogurta
  • 25 g želatīna
  • 4 ēdamkarotes cukura (vai vairāk)
  • 350 g augļu/ogu
  • 100 ml ananāsu sulas
  1. Želatīnu pārlej ar ananāsu sulu un atstāj uzbriest.
  2. Jogurtu sajauc ar cukuru un saputo ar elektrisko putotāju.
  3. Augļus vai ogas nomazgā, lielākos, ja nepieciešams sagriež nelielos gabalos.
  4. Uzbriedināto želatīnu pievieno jogurta masai un vēlreiz visu saputo.
  5. Augļus vai ogas pievieno jogurta masai un rūpīgi samaisa.
  6. Masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar pārtikas plēvi.
  7. Ievieto to ledusskapī vismaz uz 3 stundām.
  8. Pirms pasniegšanas dekorē ar ogām, augļiem vai pēc savas gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
3930 reizes

,,,,,,