• Kulinārija - laika jautājums. Kopumā ņemot, jo vairāk laika, jo rezultāts labāks.

Neceptā biezpiena kūka ar smilšu cepumiem


Foto: justataste.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 2 citroni
  • 600 g trekna biezpiena
  • 120 g pūdercukura
  • 60 g sviesta (atdzesēta)
  • 250 g smilšu cepumu
  • granātābola sēklas (dekorēšanai)
  1. Cepumus sasmalcina virtuves kombainā, bet sviestu sarīvē uz rupjās rīves. Abas masas sajauc viendabīgā konsistencē.
  2. Iegūto masu ieklāj sevis izvēlētās kūkas formā plānā kārtiņā.
  3. No abiem citroniem norīvē miziņas un vienu no tiem izspiež sulā.
  4. Biezpienu sajauc ar cukuru un citrona sulu. Saputo ar elektrisko putotāju viendabīgā masā.
  5. Pārklāj masu pār cepumu kārtu un dekorē ar granātābolu sēklām.
  6. Ievieto kūku ledusskapī uz 30 - 50 minūtēm.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2873 reizes

,,,,,,