• Kas trijiem domāts, tas četriem arī pietiks.

Medus torte


Foto: vkusnoe.info

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Biskvītam:

  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote medus
  • 50 g sviesta vai margarīna
  • 1/2 glāzes cukura
  • 1 tējkarote sodas
  • 1 glāze miltu

Krēmam:

  • 200 g sviesta
  • 1/2 bundžiņas iebiezināta piena vai ievārījuma, vai ar cukuru saputota krējuma.
  1. Traukā sajauc olas, medu, sviestu vai margarīnu un cukuru. 
  2. Trauku liek karsta ūdens peldē, kārtīgi izmaisa līdz masa kļūst viendabīga.
  3. Pievieno miltus un sodu.
  4. No iegūtās mīklas izcep 6 biskvītus, katru cep 3 - 5 minūtes uz ar miltiem izkaisīta cepampapīra 150 °C temperatūrā.
  5. Biskvītu krāsai jābūt zeltainai.
  6. Gatavos biskvītus pārsmērē ar krēmu, kuru pagatavo sajaucot krēmam paredzētās sastāvdaļas.
  7. Torti apbārsta ar biskvīta drumstalām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
7510 reizes

,,