• Uz pilnīgi apklāta galda nedrīkst trūkt arī piparu, sāls un sinepju.

Medus – skābā krējuma torte ar ķiršiem un šokolādi


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 3 olas
  • 400 g cukura
  • 50 g medus
  • 10 g dzeramās sodas
  • 600 g miltu
  • 500 g skābā krējuma
  • 20 g sviesta
  • 3 g vaniļas cukura
  • 100 g piena šokolādes
  • 40 g ķiršu
  • 10 g šokolādes mērces
  1. Vidēja izmēra katliņā ar elektrisko putotāju saputo olas ar cukuru un medu.
  2. Liek karsēties nelielā siltumā, nepārtraukti maisot, līdz cukurs pilnībā izkusis.
  3. Pakāpeniski pievieno miltus, dzeramo sodu un rūpīgi samaisa mīklu. Sadala to 6 vienādās daļās, katru no tām izrullējot un sadurstot ar dakšiņu.
  4. Klāt mīklas uz cepešpannas, kas pārklātas ar viegli ietaukotu cepamo papīru 180°C temperatūrā 15 - 25 minūtes.
  5. Krēms: Ar elektrisko putotāju saputo skābo krējumu, vaniļas cukuru un cukuru.
  6. Krēmu klāj starp biskvītu kārtam, virsmu un malām.
  7. Dekorē ar piena šokolādes skaidiņam, ķiršiem, pārlej ar šokolādes mērci.
  8. Ievieto ledusskapī uz visu nakti (vismaz 12 stundām).
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2231 reizes

,,,,,,