• Miesa uzveic tos, kas viņu pārāk sātīgi baro.

Mazās biezpiena – aveņu kūciņas


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 50 g tumšās šokolādes
  • 150 g biezpiena
  • 50 g mīksta sviesta
  • 1 ēdamkarote pūdercukura
  • svaigas avenes
  1. Šokolādi salauž gabaliņos un izkausē ūdens peldē.
  2. Paredzētās kūku formiņas pārziež ar šokolādi plānā kārtiņā un ieliek saldētavā uz 3 - 4 minūtēm.
  3. Tikmēr sajauc biezpienu ar pūdercukuru, sviestu viendabīgā masā.
  4. Aizpilda 1/3 no formiņām ar biezpiena masu, vidū ieliek pāris avenes un aizpilda formiņas pilnībā ar biezpiena masu.
  5. Pārlej katru kūciņu ar kausēto šokolādi un tur ledusskapī līdz pasniegšanai.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
3533 reizes

,,,,