• Šodien vārīta ola ir labāka par rīt vārītu vistu.

„Mascarpone” siera krēms tortēm un kūkām


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 300 g „Mascarpone” siera
  • 1 1/2 glāzes pūdercukura
  • 3 ēdamkarotes citrona miziņas
  • 1/4 glāzes citrona sulas
  1. Ievieto „Mascarpone” sieru virtuves kombainā un kopā ar pūdercukuru rūpīgi samaisa.
  2. Palielina maisīšanās ātrumu un pakāpeniski pievieno citrona sulu un miziņas.
  3. Turpina krēmu putot līdz izveidojas viendabīga masa.
  4. Šo krēmu var izmantot dažādu kūku, konditorejas izstrādājumu pildīšanai.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
22967 reizes

,,,,