• Kas trijiem domāts, tas četriem arī pietiks.

Mannas graudu – biezpiena kūka


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 2 olas
  • 150 g cukura
  • 200 g skābā krējuma
  • 160 g miltu
  • 4 tējkarotes kakao pulvera
  • 50 g saldkrējuma sviesta
  • 1/2 tējkarote dzeramās sodas
  • šķipsniņa sāls

Pildījums:

  • 500 g biezpiena
  • 30 g mannas graudu
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 3 olas
  • 100 g cukura

 

  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas, cukuru un šķipsniņu sāls.
  2. Tad pievieno skābo krējumu un izkausētu sviestu, labi samaisa.
  3. Pakāpeniski pievieno izsijātus miltus, dzeramo sodu un kakao pulveri.
  4. Pildījums: Virtuves kombainā samaisa biezpienu un olas.
  5. Tad pievieno cukuru, vaniļas cukuru, mannas graudus un visu samaisa viendabīgā masā.
  6. Kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ieklāj mīklu.
  7. Tad, virzienā no centra uz malām, klāj biezpiena krēmu.
  8. Liek kūku cepties, iepriekš neuzkarsētā cepeškrāsnī, 180°C temperatūrā 40 - 45 minūtes.
  9. Kad kūka gatava, pilnībā  to atdzesē un dekorē pēc pašu gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1818 reizes

,,,,