• Miesa uzveic tos, kas viņu pārāk sātīgi baro.

Mannas graudu – biezpiena kūka ar ogām


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 200 g biezpiena
  • 160 g mannas graudu
  • 1 glāze cukura
  • 150 ml kefīra
  • 2 olas
  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 glāzes miltu
  • 1 1/2 tējkarote cepamā pulvera
  • jebkuras ogas
  1. Dziļā bļodā sajauc mannas graudus ar kefīru, tad pievieno olas un olu dzeltenumus, visu saputo ar elektrisko putotāju viendabīgā masā.
  2. Novieto masu maliņā uz 20 min, lai uzbriest.
  3. Tad pievieno biezpienu un cukuru, atkal visu saputo.
  4. Pievieno svaigas/saldētas ogas, miltus un cepamo pulveri un visu rūpīgi samaisa.
  5. Masu ieklāj 20 cm lielā kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  6. Liek cepties 180°C temperatūrā 40 - 50 minūtes.
  7. Kad kūka gatava, atdzesē to un izņem no formas.
  8. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru vai jebko citu pēc pašu gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2787 reizes

,,,,,