• Ir jāēd un jādzer tieši tik, cik nepieciešams, lai mūsu spēki atjaunotos nevis tiktu nomākti.

Mandeļu torte


Foto: pp.vk.me

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 150 g maltu mandeļu
  • 125 g sviesta
  • 100 g cukura
  • 3 olas
  • 1 olas dzeltenums
  • 40 g kviešu miltu
  • 500 g kārtainās mīklas
  1. Lai pagatavotu mandeļu mīklu, sviestu saputo, kamēr izveidojas bieza krējuma konsistence, pakāpeniski pievienojot cukuru. Tālāk, nepārtraukti maisot, pievieno pa vienai olai, mandeles un miltus.
  2. Izveltnē kārtaino mīklu 0,3 cm biezumā un izgriež no tās 3 apļus ar 30 cm diametru. Apļu virsmas apsmērē ar saputotu olas dzeltenumu. Uz diviem apļiem kārto mandeļu mīklu, atstājot 1,5 cm malas brīvas. Apsmērētos apļus kārto vienu un otra un pa visu liek trešo apli.
  3. Cep 30 minūtes 200 – 210 °C temperatūrā.
  4. Torti pārkaisa ar šokolādes skaidiņām un torte ir gatava!
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1804 reizes

,,