• Jo vairāk medus ēd, jo rūgtāka mute.

Mandarīnu torte ar „Philadelphia” sieru


Foto: zabegalovka.uol.ua

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 8 olas
  • 8 mandarīni
  • 1 glāze cukura
  • 1/2 glāze piena
  • 1 paciņa vanilīna
  • 2 tējkarotes žāvētu mandarīnu miziņu
  • 1 1/2 glāze miltu
  • 2 tējkarotes cepamā pulvera
  • 800 g „Philadelphia” siera
  • 1 1/2 glāzes pūdercukura
  • 2 ēdamkarotes apelsīnu liķiera
  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 180°C temperatūrai.
  2. Atdala olu baltumus no dzeltenumiem, olu baltumus ar elektrisko putotāju sakuļ un pakāpeniski pievieno 1/4 glāzes cukura.
  3. Atsevišķā trauciņā sakuļ olu dzeltenumus ar atlikušajām 3/4 glāzes cukura.
  4. Tad olu dzeltenumiem pievieno pienu, miziņas un vanilīnu, rūpīgi samaisa.
  5. Tad pievieno izsijātus miltus, cepamo pulveri un samaisa viendabīgā masā.
  6. Rūpīgi iecilā 1/4 no olu baltumu masas.
  7. Ieklāk kūkas formā un cep aptuveni 25 minūtes vai līdz biskvītam zeltaina nokrāsa.
  8. Kad biskvīts gatavs, atdzesē to un horizontāli sagriež 2 daļās.
  9. Krēms: Dziļā bļodā sajauc „Philadelphia” sieru ar pūdercukuru, apelsīnu liķieri, 1 tējkaroti miziņu un vanilīnu viendabīgā masā.
  10. Tad pamata biskvītu liek uz servējamā škīvja un pārklāj ar 1/2 krēmu un mandarīnu šķēlītēm.
  11. Klāj nākamo biskvīta kārtu, nedaudz piespiež to un ar atlikušo krēmu pārklāj gan tortes virsmu, gan sānus.
  12. Dekorē ar mandarīnu škēlītēm.
  13. Torti ievieto ledusskapī uz 3 - 5 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1738 reizes

,,,,