• Ir jāēd un jādzer tieši tik, cik nepieciešams, lai mūsu spēki atjaunotos nevis tiktu nomākti.

Mājās gatavots bezē


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 4 olu baltumi
  • 1 tase pūdercukura
  1. Ar elektrisko putotāju saputo olu baltumu stingrās putās.
  2. Turpinot putošanu, pakāpeniski, 3 - 4 paņēmienos, pievieno pūdercukuru.
  3. Masu iepilda konditorejas maisā un uz cepešplāts, kas pārklāta ar cepamo papīru, veido cepumiņus.
  4. Liek tos aukstā, neuzkarsētā cepeškrāsnī uz 2 stundām 90 - 100 °C temperatūrā.
  5. Ja tie ātri kļūst brūni, tad ir izvēlēta nepareiza temperatūra.
  6. Gatavos bezē cepumus var izmantot kā desertu, kā pildījumu tortēm un kūkām, kā dekorāciju.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
3894 reizes

,,,,