• Miesa uzveic tos, kas viņu pārāk sātīgi baro.

Magoņu torte ar putukrējumu


Foto: thebubblybaker.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

 

  • 8 olas
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze magoņu sēkliņu
  • 5 ēdamkarotes rīvētu baltmaizes sausiņu
  • vaniļas cukurs vai citrona miziņa
  • putukrējums
  1. Olu dzletenumus saputo ar lielāko daļu cukura, pievieno magoņu sēkliņas (iepriekš applaucē, nožāvē un atdzesē), sarīvētus baltmaizes sausiņus un garšvielas.
  2. Beigās lēni iecilā ar atlikušo cukuru saputotus olu baltumus.
  3. Veidni izklāj ar ietaukotu cepamo papīru.
  4. Cep atsevišķi divas ripas 180°C temperatūrā 20 - 30 minūtes.
  5. Atdzisušām vidū iepilda putukrējumu, virsu rotā ar putukrējumu un augļiem.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1318 reizes

,,,