• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Kūka „Pavasara tauriņš”


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 1 gatavs biskvīts
  • 300 g saldā krējuma 
  • 150 g pūdercukura
  • 1 glāze melleņu
  • 500 g zemeņu
  • 1 banāns
  • 3 mandarīni
  • 1 karambola
  • 1 glāze karameļu sīrupa
  1. No gatava biskvīta izgriezt tauriņa formu.
  2. Tad sagatavo augļus - banānus sagriež šķēlītēs, mandarīnus sadala daiviņās, karambolas sagriež škēlītēs (lai sanāktu zvaigznītes).
  3. Ar elektrisko putotāju saputo saldo krējumu un pūdercukuru. Klāj biezā slānī pār biskvītu.
  4. Izkārto sagatavotos augļus un ogas. Izveido tauriņam seju - acis no lakricas vai kā cita, antenas no kausētas cukura (nedaudz cukura izkausē un šaurā strūklā izlej uz folija).
  5. Kūkas virsmu pārlej ar karamelu sīrupu un ievieto to ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1622 reizes

,,,,,,,,