• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Kūka „Ķiršu baudījums”


Foto: f-picture.net

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Mīklai:

  • 3 olas
  • 150 g cukura
  • 150 g miltu

Krēmam:

  • 250 g salda krējuma
  • 250 Maskarpone siera
  • 150 g cukura

Bez tam:

  • ķiršu kompots
  • 100 g šokolādes
  1. Olas saputo ar cukuru, puto 5 - 7 minūtes.
  2. Pievieno miltus, sajauc ne ļoti biezu mīklu.
  3. Mīklu liek tortes formā ar 26 cm diametru.
  4. Liek cepeškrāsnī 180°C un cep 20 - 25 minūtes.
  5. Izcepto biskvītu samitrina ar ķiršu kompotu.
  6. Uz biskvīta liek ķiršus bez kauliņiem.
  7. Gatavo krēmu.
  8. Saldo krējumu saputo ar cukuru, pievieno Maskarpone sieru un samaisa.
  9. Krēmu liek uz ķiršu kārtas.
  10. Šokolādi sarīvē uz smalkās rīves.
  11. Pārkaisa kūku ar šokolādi.
  12. Liek ledusskapī uz 3 - 4 stundām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2177 reizes

,,,