• Šodien vārīta ola ir labāka par rīt vārītu vistu.

Kūka ar siera krēmu un šokolādes pildījumu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Mīklai:

  • 4 olas
  • 1 glāze cukura
  • 1 1 /4 glāzes miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera

Piesūcināšanai:

  • kafijas vai jebkas cits pēc pašu gaumes

Šokolādes pildījumam:

  • 110 g rūgtās šokolādes
  • 75 g sviesta
  • 1 ēdamkarote brendija

Krēmam:

  • 500 g 5 - 9 % krēmsiera
  • 1/4 glāzes piena
  • 140 g vaniļas pudiņa
  • 70 g pūdercukura
  • 500 ml saldā krējuma
  1. Ar elektrisko putotāju saputo olas un cukuru, aptuveni 8 - 10 minūtes.
  2. Pievieno miltus, cepamo pulveri un rūpīgi samaisa.
  3. 35 x 40 cm lielu kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru.
  4. Mīklu ieklāj kūkas formā un cep 180°C temperatūrā 12 - 14 minūtes.
  5. Gatavo biskvītu atdzesē un vertikāli sagriež 3 kārtās.
  6. Šokolādes pildījums: Sviestu un šokolādi izkausē, pievieno brendiju un visu rūpīgi samaisa.
  7. Pildījumu pārklāj plānā kārtā pār katru biskvītu un evieto tos ledusskapī uz 10 - 15 minūtēm.
  8. Dziļā bļodā sajauc krēmsieru ar pūdercukuru, pienu un vaniļas pudiņu. Visu rūpīgi samaisa viendabīgā masā, neizmantojot elektrisko putotāju.
  9. Atsevišķi ar elektrisko putotāju saputo saldo krējumu un iemaisa to siera masā.
  10. Krēmu pārklāj pār katru biskvītu un kūkas virsmu. Dekorē ar šokolādes skaidiņām.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4043 reizes

,,,,,,