• Šodien vārīta ola ir labāka par rīt vārītu vistu.

Krējuma un riekstu torte


Foto: bakinbit.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Mīklai: 

  • 240 g miltu 
  • 100 g kausēta sviesta 
  • 160 g skāba krējuma 
  • 110 g cukura 
  • 1/2 g sasmalcinātu riekstu 
  • 1/2 tējkarotes dzeramās sodas 
  • 1 ēdamkarote etiķa 

Krēmam: 

  • 250 g skābā krējuma 
  • 180 g pūdercukura 
  • 1 glāze sasmalcinātu riekstu
  1. Miltus, kausētu sviestu, krējumu, cukuru, sasmalcinātus riekstus, etiķi dzēstu dzeramo sodu samaisa un iegūto mīklu sadala trīs daļās. 
  2. Katru daļu izveltnē un izcep atsevišķi. 
  3. Starp daļām ziež krēmu.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1834 reizes

,,