• Uz pilnīgi apklāta galda nedrīkst trūkt arī piparu, sāls un sinepju.

Kondensētā piena kēkss


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 120 g miltu
  • 4 olas
  • 380 g kondensētā piena
  • 50 g sviesta
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  1. Ar elektrisko putotāju saputo kondesēto pienu un olas.
  2. Pievieno izkausētu sviestu un turpina maisīt.
  3. Pakāpeniski pievieno miltus un cepamo pulveri, cukuru un vēlreiz rūpīgi samaisa līdz masa iegūst viendabīgu konsistenci.
  4. Ieklāj mīklu kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru un cep 150°C temperatūrā 35 minūtes.
  5. Gatavo kūku atdzesē 10 minūtes formā un tad uzmanīgi izņem no tās.
  6. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
7116 reizes

,,,