• Šodien vārīta ola ir labāka par rīt vārītu vistu.

Kokosriekstu krēms tortēm un kūkām


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 70 g kokosriekstu skaidiņas
  • 400 g iebiezinātā piena
  • 200 g saldkrējuma sviesta
  • 200 g baltās šokolādes
  1. Saldkrējuma sviestu un šokolādi izkausē, nedaudz atdzesēun sajauc ar iebiezināto pienu.
  2. Tad krēmam pievieno kokosriekstu skaidiņas un rūpīgi visu samaisa.
  3. Krēmu ievieto ledusskapī uz 3 - 4 stundām.
  4. Šo krēmu var izmantot kā pildījumu tortēm un kūkām, kā arī citiem konditorejas izstrādājumiem.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
3469 reizes

,,,,,,,