• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Ķiršu torte ar Maskarpone krēmu


Foto: vk.me

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Biskvītam:

  • 3 olas
  • 150 g cukura
  • 150 g miltu

Krēmam:

  • 250 ml salda krējuma
  • 150 g cukura
  • 250 g Maskarpone siera

Pildījumam:

  • 600 g saldētu ķiršu
  • Rotājumam:
  • šokolāde
  1. Atdala olu baltumus no dzeltenumiem. Olu baltumus saputo stingrās putās.
  2. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno miltus, kārtīgi saputo. 
  3. Iecilā olu baltumus un mīklu lej tortes formā.
  4. Liek cepeškrāsnī 180°C temperatūrā un cep 15 - 20 minūtes. 
  5. Gatavu biskvītu atdzesē.
  6. Uz biskvīta kārto ķiršus.
  7. Saputo saldo krējumu ar cukuru, līdz tas pilnībā izkusis. Pievieno Maskarpone sieru un samaisa.
  8. Krēmu klāj pāri ķiršiem un torti liek ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
  9. Rotā ar rīvētu šokolādi, vai kā vēlās.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
5342 reizes

,,