• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Ķiršu smilšu mīklas pīrāgs


Foto: Ķiršu smilšu mīklas pīrāgs

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 200 g sviesta
  • 2 1/2 glāzes miltu
  • 150 g cukura
  • 1/2 tējkarote sāls
  • 1 tējkarote cepamā pulvera

Pildījums:

  • 3 olas
  • 1/2 glāze cukura
  • 250 g biezpiena
  • vaniļas cukurs
  • saldēti vai svaigi ķirši bez kauliņiem
  1. Dziļā bļodā sajauc miltus, cukuru, sāli, cepamo pulveri un sarīvētu sviestu.
  2. Masu sajauc un saberzē drupatās.
  3. Nedaudz ietaukotā formā ieklāj 2/3 no drupatu masas.
  4. Pildījums: Ar elektrisko putotāju sakuļ olas ar cukuru, tad pievieno biezpienu, vaniļas cukuru un ķiršus, sajauc viendabīgā masā.
  5. Pildījuma masu klāj pār drupatu kārtu, pārklāj ar atlikušajām drupatām.
  6. Ievieto cepeškrāsnī un cep 180°C temperatūrā 30 - 40 minūtes.
  7. Pasniedz atdzesētu pilnībā vai līdz istabas temperatūrai.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
7064 reizes

,,,,,