• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Ķiršu pildījums tortēm un kūkām


Foto: smile-cook.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

1 glāze = 250 ml

  • 4 - 5 ēdamkarotes konjaka
  • 1/3 glāzes ķiršu sulas
  • 2 - 3 ēdamkarotes cukura
  • vārīts, atdzesēts ūdens
  1. No svaigiem vai saldētiem ķiršiem novāra sulu.
  2. Ielej sulu glāzē un rūpīgi sajauc ar cukuru, līdz tas pilnībā izkūst.
  3. Tad pievieno konjaku un ūdeni tā, lai glāze būtu pilnībā pilna.
  4. Rūpīgi visu samaisa un piesūcina biskvītus.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1221 reizes

,,,,