• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Kefīra biskvīts ar rozīnēm


Foto: liveinternet.ru

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 100 g sviesta
  • 1/2 glāze cukura
  • 1 olas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 500 ml kefīra
  • 1/2 tējkarote dzeramās sodas
  • šķipsniņa sāls
  • šķipsniņa vaniļas cukura
  • rozīnes
  1. Sviestu atdzesē un sarīvē uz rupjas rīves, tad sajauc ar cukuru un olu.
  2. Pakāpeniski pievieno sāli un miltus, visu saputo ar elektrisko putotāju viendabīgā masā.
  3. Pievieno masai kefīru, dzeramo sodu un izmērcētas rozīnes. Visu rūpīgi samaisa.
  4. Sevis izvēlēto kūkas formu viegli ietauko un nedaudz pārkaisa ar mannu vai rīvmaizi, un ieklāj tajā mīklu.
  5. Cep 200°C temperatūrā 40 minūtes. Kad biskvīts gatavs, atstāj to cepeškrāsnī vēl 5 - 10 minūtes.
  6. Kad biskvīts pilnībā atdzisis, to var sadalīt vairākās kārtās un pildīt ar dažādiem krēmiem, ievārījumiem vai jebko citu pēc jūsu gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4020 reizes

,,,,