• Ir jāēd un jādzer tieši tik, cik nepieciešams, lai mūsu spēki atjaunotos nevis tiktu nomākti.

Kārtainās mīklas torte ar krēmu


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 3 glāzes miltu
  • 300 g sviesta
  • 3/4 glāzes ūdens
  • 1/2 tājkarote sāls
  • 6 pilieni citrona sulas

Krēmam:

  • 3/4 glāzes miltu
  • 1/2 glāze cukura
  • 4 olu baltumi
  • šķipsniņa vaniļas cukura
  • 500 ml piena
  • 200 g sviesta
  1. Miltus izsijā un sajauc ar rīvētu sviestu, ūdeni, citrona sulu. Rūpīgi samaisa.
  2. Sadala to 6 vienādās daļās un katru no tām izrullē. Pirms cepšanas pārkaisa ar miltiem un sadursta ar dakšiņu.
  3. Trīs izrullētās kārtas pārklāj vienu virs otras, izrullē un liek cepties 250°C temperatūrā 4 - 5 minūtes. Tā pat darīt arī ar atlikušajām trīs kārtām.
  4. Krēms: Miltus sajauc ar cukuru un nelielā katliņā samaisa kopā ar karstu pienu. Masu karsē, nepārtraukti maisot, zemā temperatūrā līdz tā sāk sabiezēt.
  5. Krēmu atdzesē līdz 30 °C temperatūrai un pievieno tai sviestu, vaniļas cukuru, atsevišķi saputotus baltumus.
  6. Krēmu klāj starp biskvītiem un dekorē pēc pašu gaumes.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2987 reizes

,,,,