• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Kafijas sīrups tortēm un kūkām


Foto: ru.wikihow.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 4 tases cukura
  • 1 tase ūdens
  • 2 tējkarotes kafijas pupiņu
  • 180 ml ūdens
  1. Cukura sīrups: Nelielā katliņā vāra 1 tasi ūdens un cukuru apmēram 5 minūtes. Tad novieto atdzist.
  2. Kafijas pupiņas sasmalcina kafijas dzirnaviņās un ar 180 ml ūdens vāra atsevišķā nelielā katliņā līdz parādās putas.
  3. Tad noņem katliņu no karstuma un gaida, kad putas nosēdīsieas, un atkal liek vārīties.
  4. Kad atkal parādās putas, noņem katliņu no karstuma un pēc 5 minūtēm pievieno to cukura sīrupam.
  5. Rūpīgi samaisa viendabīgā masā.
  6. Šo sīrupu var izmantot tortēm un kūkām, kā arī svaigi ceptu biskvītu un citu konditorejas produktu piesūcināšanai.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
1652 reizes

,,,