• Jo vairāk medus ēd, jo rūgtāka mute.

Kafijas kūka ar apelsīniem un medu


Foto: vk.me

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • 5 olas
  • 100 g sviesta
  • 100 g pūdercukura (var ar kanēli)
  • 30 g maltas kafijas
  • 250 g miltu
  • 5 g cepamā pulvera
  • 70 g apelsīnu
  • 30 g medus
  1. Olu baltumus saputo ar sāli stingrās putās.
  2. Mīkstu sviestu sajauc ar pūdercukuru.
  3. Ļoti rūpīgi savieno olu baltumus ar kafiju, sviesta masu un miltiem.
  4. Apelsīnus sagriež pusapļos.
  5. Cepamo formu iesmērē ar sviestu, ielej medu un klāj apelsīnu kārtu.
  6. Tad lej pāri mīklu.
  7. Liek cepeškrāsnī 180°C temperatūrā un cep 30 - 40 minūtes.
  8. Nedaudz atdzesē un izliek uz šķīvja otrādi.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2178 reizes

,