• Bez kašķēšanās vārīts plovs - gards.

Kabaču (cukini) kūka


Foto: ichkoche.at

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Porcijas: 8

  • 200 g cukini (rīvētu)
  • 200 g miltu
  • 200 g cukura
  • 3 olas
  • 50 g lazdu rieksti (zemesrieksti)
  • 100 ml saulespuķu eļļas
  • 1 citrons (ar mizu,sarīvēts)
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 šķipsniņa sāls
  • + šokolāde un saldais krējums glazūrai vai gatava šokolādes glāzūra
  • ievārījums pārziešanai
  1. Kūkai olas, cukuru un eļļu sakult krēmveida masā.
  2. Miltus, kanēli un cepamo pulveri izsijāt, ar pārējām sastāvdaļām uzmanīgi iemaisīt olu masā.
  3. Ieliet maisījumu ar cepampapīru izklātā plātī un 175°C temperatūrā cep 35 - 40 minūtes.
  4. Cukini kūku pārziež ar ievārījumu un pārlej ar šokolādes glazūru.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
2467 reizes

,,,,,,