• Gatavojot ēdienu tam jāpievieno "šķipsniņu mīlestības, ēdamkaroti miera un tējkaroti gudrības.

Kā pareizi sadalīt biskvītu vairākās daļās?!


Foto: refinedguy.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:
  • biskvīts
  • zobu diegs/ parasts diegs
  • zobu bakstāmie irbulīši
  1. Zobu bakstāmos sadur biskvītā, lai sadalītu to vizuāli līdzīgās daļās (kā redzams attēlā).
  2. Virs zobu bakstāmajiem, gar biskvīta malu, pārliek zobu diegu un lēnām savelk to stingrāk, tā sākot dalīt biskvītu uz pusēm.
  3. Kad biskvīts sadalīts, izvelk no tā iedurtos zobu bakstāmos irbulīšus.
  4. Padomi: Zobu diegu var aizstāt ar sintētisko diegu, bet tas var nebūt tik stingrs.
  5. Šo metodi var izmantot gan sviesta, gan saldējuma dalīšanā.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
3808 reizes

,,,,