• Viens un tas pats ēdiens nemēdz būt viens un tas pats.

Kā pagatavot ideālu putukrējumu?!


Foto: muslimka.ru

  1. Lai pagatavotu labu putukrējumu, ir nepieciešams ļoti svaigs krējums, kura tauku saturs būtu ne mazāks kā 30%, var izmantot arī saldo krējumu un turēt to ledusskapī līdz izlietošanas nepieciešamībai.
  2. Jo aukstāks ir krējums un putošanā izmantotie darba rīki, jo ātrāk to izdosies sakult.
  3. Pusstundu pirms putošanas gan bļodu, gan putošanai paredzētos rīkus varat ielikt ledusskapī. Sāciet kult putukrējumu bļodā, izmantojot rokas vai elektrisko mikseri,līdz krējums kļūst stingrs. Putošana jāveic tā, lai krējuma masā iesistu pēc iespējas vairāk gaisa.
  4. Ja gatavojat krēmu dekorēšanai, sāciet pievienot pūdercukuru brīdī, kad parādās pirmās krējuma stingrības pazīmes - pievienojiet 2-3 karotes pūdercukura un sakuliet līdz iegūstiet vēlamo konsistenci. Esiet uzmanīgi, putojot krējumu pārāk ilgi, tas var sadalīties sviestā un sūkalās.
  5. Putukrējumu dažas stundas var turēt ledusskapī, tomēr vislabāk ir to izlietot tūlīt pēc pagatavošanas.
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
22623 reizes

,