• Izsalkušam arī ar pipariem apkaisīta sāls - lielisks ēdiens.

Jogurta torte ar iebiezināto pienu un augļiem


Foto: vk.com

Sastāvdaļas:      Pagatavošana:

Mīklai:

  • 100 g sviesta
  • 2 olas
  • 1/2 glāze cukura
  • 1 1/2 glāzes miltu
  • 1 tējkarote sodas

Pildījums:

  • 300 g jogurta
  • 3 ēdamkarotes pūdercukura
  • 1/2 bundžiņa iebiezinātā piena
  • 30 g želatīna
  • valrieksti
  • vīnogas
  • mandarīni
  1. Ar elektrisko putotāju sakuļ olas ar cukuru, pievieno sviestu, dzramo sodu un izsijātus miltus. 
  2. Visu rūpīgi samaisa viendabīgā masā un ieklāj iepriekš nedaudz ietaukotā formā, cep 180°C temperatūrā 30 - 40 minūtes.
  3. Želatīnu aplej ar ūdeni un atstāj uzbriedināties.
  4. Jogurtu un cukuru sakuļ ar elektrisko putotāju, pievieno želatīnu un rūpīgi samaisa.
  5. Jogurta masu ielej tāda paša izmēra kūkas formā kādā bija biskvīts un ieliek ledusskapī sastingt.
  6. Vīnogas pārgriež uz pusēm un atdala no sēkliņām (ja ir), mandarīnus nomizo un sadala daiviņās, bet valriekstus nedaudz sasmalcināt.
  7. Biskvītu parklāj ar iebiezinato pienu, jogurta krēmu kārtu.
  8. Tortes virskārtu rotā ar augļiem, bet malas ar valriekstiem.
  9. Pirms pasniegšanas turēt ledusskapī!
Iesaki draugiem:
Novērtē:
VN:F [1.9.16_1159]
4552 reizes

,,,,